Gå til hovedinnhold

Skövde

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Hotell og ting å gjøre i Skövde

Det er mye å gjøre i Skövde og omegn. Et av Sveriges beste eventyrbad, Arena Skövde, ligger i sentrum. Og enda flere badeopplevelser finner man i Skandinavias største vannpark, Skara Sommarland, kun 25 minutter med bil fra First Hotel i Skövde. For naturinteresserte er vakre Vallevägen en drøm å utforske, gjerne til fots eller på sykkel. Er man i Skövde i mars og april, er det et annet naturfenomen man bør få med seg, det fantastiske skuespillet ved Trandansen i Hornborgasjön, når tusenvis av traner danser inn våren hvert år.

First Hotels har ett hotell i Skövde, First Hotel Billingehus. Hotellet ligger ved Billingens friluftsområde, som er offisielt Vasaloppscenter for sykling, løping og ski. First Hotel Billingehus er et stort aktivitets- og konferansehotell med spa, treningsstudio, golfbane, eget utendørsbasseng og en restaurant med fantastisk panoramautsikt over Skövde.

Våre hoteller i Skövde

  • konferanserom Bergasalen
    Alphyddevägen, 541 33 Skövde
    Book nå!
    Med beliggenhet på et utsiktspunkt på toppen av åsen Billingen, har First Hotel Billingehus i Skövde en fantastisk panoramautsikt over Västergötlands grønne sletter. Byen Skövde, som ligger ved foten av Billingen, byr på 600 år med rik historie. Selve hotellet og dets omgivelser har mye å tilby de besøkende. Med vårt utendørs svømmebasseng, en nærliggende 12-hulls golfbane og store konferansefasiliteter, er First Hotel Billingehus et perfekt reisemål for ditt neste arrangement eller neste...