Gå til hovedinnhold

Ålesund

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Hotell i Ålesund Sentrum

  • Ålesund er Møre og Romsdals største by med sine 50 000 innbyggere. Byen er kjent for mangt, men mange vil kanskje spesielt peke på byens arkitektur og den kjente jugendstilen med tårn, spir og de klassiske ornamentene på flere av husfasadene. Ser du etter et hotell i Ålesund Sentrum, kan First Hotel Atlantica friste med fantastisk utsikt mot fjorden og Sunnmørsalpene.

    Hotellet ligger dessuten kun 30 meter unna bussterminalen og egner seg derfor svært godt til de som reiser kollektivt til Ålesund. Med kun 100 meter til sentrumskjernen er du heller ikke langt unna god mat og drikke, samt shoppingmuligheter og ulike attraksjoner. For deg som er på utkikk etter hotell og overnatting i Ålesund sentrum med disse tingene i umiddelbar nærheten er First Hotel Atlantica midt i blinken for deg. Vi kan også tilføye at det er gode kollektivmuligheter for deg som ønsker hotell i forbindelse med skireiser eller andre turopplevelser på blant annet Strandafjellet.

    Vi byr på gratis frokost, WiFi, treningsmuligheter og kan tilby møterom og konferanselokaler for deg som er forretningsreisende og ønsker et hotell med dette i sentrum av Ålesund.

Våre hoteller i Ålesund

  • Rasmus Rønnebergsgate 4, 6002 Ålesund
    Bestill rom
    First Hotel Atlantica er et hyggelig boutique hotell i hjertet av Ålesund by. Hotellet ligger fint til i sentrum ved kjente Brosundet og Ålesund Havn med kort vei til alt og med fantastisk utsikt mot fjord og fjell. Hotellet er et godt utgangspunkt for både forretninger og fornøyelser som kurs og konferanser, konserter og festivaler, kunst og kulturarrangementer. Ålesund er også kjent for sine bygninger i Jugendstil, sin vakre kystlinje og skjærgård og de spektakulære Sunnmørsalpene. Ålesund...