Gå til hovedinnhold

Örnsköldsvik

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Hotell Örnsköldsvik

Leter du etter hotell i Örnsköldsvik sentrum er First Hotel Statt et bra valg. Hotellet ligger ved Stadsträdgården og har kort veg til både Örnsköldsvik Gästhamn, det populære Paradiset opplevelsesbad og Fjällräven Center – MODO Hockeys hjemmebane. Det historierike hotellet, som ble bygget i 1913, har rekreasjonsavdeling med badstu og en mindre konferanse- og møteavdeling for inntil 20 personer.

Örnsköldsvik, eller Ö-vik som byen ofte kalles på folkemunne, er en av få byer i Sverige som fått sitt navn fra en privatperson, nemlig den tidligere landshøvdingen Per Abraham Örnsköld. Byen ligger i verdensarvens Höga Kusten og er et fint utgangspunkt for herlige naturopplevelser i Skuleskogen Nationalpark, en halvtime med bil fra First Hotel i Örnsköldsvik.

Våre hoteller i Örnsköldsvik

  • superior dobbeltrom
    Lasarettsgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik
    Book nå!
    First Hotel Statt er et klassisk hotell i sentrum. Det ble bygget i 1913 og bærer sin historie med stolthet. Beliggenheten ved gjestehavnen gjør det til et kjært landemerke i Örnsköldsvik. Du sover godt i et av våre 115 komfortable rom, og hotellets konferanselokaler har plass til opptil 80 personer.

    Vår velværeavdeling med sauna er en herlig oase etter en dag med møter, shopping eller eventyr langs Höga Kusten. Benytt anledningen til å gå fotturer, padle, fiske eller besøke Skuleskogen...