Gå til hovedinnhold

Gøteborg

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Hotell og severdigheter i Gøteborg

 • First Hotels har ett hotell i Gøteborg; det sentrale First Hotel G som ligger på Gøteborgs Centralstation. Sveriges nest største by er internasjonalt kjent for sitt innovative kjøkken, konserter, natteliv og festivaler.

  Her kan du besøke severdigheter som Liseberg, Universeum og Botaniska Trädgården, shoppe på Avenyn og oppleve både sportarrangementer og konserter på Scandinavium og Ullevi. Et perfekt reisemål for både den festsugne og barnefamilier. Bo på First Hotel i Gøteborg og få mest mulig ut av ditt opphold.

Våre hoteller i Gøteborg

 • First Hotel G
  Nils Ericsonsplatsen 4, 411 03 Gøteborg
  Bestill rom
  First Hotel G ligger sentralt på toppen av Gøteborg sentralstasjon. Med 300 stilrene og rolige rom og suiter er dette et av Gøteborgs største hoteller.

  Gjør deg klar for dagen med vår frokost, før du går på oppdagelse blant attraksjonene i nærheten, for eksempel fornøyelsesparken Liseberg, operahuset, Universeum, Haga og de mange shoppingmulighetene og restauranter. Ta en treningsøkt i vårt treningsstudio eller slapp av i saunaen med utsikt over jernbanesporene. Nyt svenske kvalitetsretter...

Attraksjoner i Gøteborg