Gå til hovedinnhold

Kramfors

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Konferansehotell i Kramfors med gratis parkering

  • Leter du etter et hotell i Kramfors så ligger konferansehotellet First Hotel Kramm perfekt til. Hotellet ligger 300 meter fra reisesenteret Kramfors stasjon og tilbyr konferanselokaler for inntil 250 personer i det største lokalet. På hotellet er det også restaurant og bar, 98 komfortable rom og gratis parkering.

    Som en del av Höga Kusten tilbyr Kramfors med omegn muligheter til fantastiske naturopplevelser. First Hotel i Kramfors er et fint utgangspunkt om du vil se og oppleve Höga Kusten-broen, utforske Skuleskogen National Park eller fiske i Ångermanälven. I tillegg kan de som vil oppleve litt historisk sus, ta en kort biltur fra hotellet i Kramfors til Ådalen Monumentet over Skotten i Ådalen 1931.

Våre hoteller i Kramfors

  • junior suite
    Torggatan 14, 872 30 Kramfors
    Bestill rom
    First Hotel Kramm ligger i nærheten av Kramfors sentrum og er det perfekte utgangspunktet for dagsturer til den berømte skjærgården Höga Kusten og til andre naturskjønne reisemål. Hotellet er lett tilgjengelig med både buss- og togforbindelser i nærheten. Hotellet ligger også i nærheten av Höga Kusten lufthavn. Hos oss finner du 98 komfortable rom og topp moderne møtefasiliteter for opptil 200 gjester. I vår restaurant og bar fokuserer vi på kvalitet, og vi bruker lokale produkter på en ny og...